Julmarknadsbesök

by jennie 0 Comments

Idag har jag och barnen varit på julmarknad tillsammans med en kompis till mig och en av hennes barn. Vi var i Riddersvik i Hässelby i västra Stockholm. En ganska liten men fin marknad. Jag gillar att den är helgen innan advent, för jag är ofta bortrest första advent.

Idag var det kallt och klart i Stockholm och det gjorde sig perfekt mot de små röda husen.

image

Jag shoppade inte så mycket men en liten tomtegumma till granen och en liten ängel till min dotter. Och så fikade vi och pratade med min kompis och barnen hade roligt och lekte på de isiga vattenpölarna.

Här är en påbylsad liten tjej framför slottet.

image

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.