Egen eller köpt deg?

by jennie 0 Comments

Jag är uppvuxen med pepparkakor bakade på hemlagad pepparkaksdeg. Jag minns att min mamma alltid var nervös över hur degen blev, om den inte var bra var det jättejobbigt att kavla degen och få upp pepparkakorna till plåten. Jag har därför dragit mig för att göra pepparkakor och nöjt mig med köpta som jag tycker är goda de med.

Men förra året provade jag och min syster att köpa färdig deg och då insåg vi att det var ett riktigt bra alternativ. Väldigt enkelt och faktiskt mycket godare än köpta kakor. Och mysigt att baka ihop med barnen.

Jättemysigt att ha en fin burk full av hemlagade pepparkakor!

IMG_0626

 

Vad tycker ni, är det fusk att köpa färdig deg? 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.