God jul chefen

by jennie 1 Comment

Det är inte så fjäskigt som det låter, vi har julfest idag med jobbet med Secret Santa och jag har fått min chef. Eftersom mina kollegor vet om att jag julbloggar och älskar både att pyssla och slå in paket känner jag att förväntningarna är höga på att jag visar ett riktigt snyggt paket. Jag satsade därför på både egenpysslad krans och egenpysslad etikett i form av en stjärna på paketet. Hoppas att det blir uppskattat 🙂

 

IMG_0667

Comment ( 1 )

  1. ReplyJohan
    Chefen är mycket tacksam. Vilken kreation. Nu är ribban lagd för den här julen. Ungarna får julklapparna i maj. Tack Jennie

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.