Julig fruktsallad

Igår på vår julfest med jobbet var jag och en kollega ansvariga för att laga efterrätten. Vi gjorde en fruktsallad med chili och saffran som blev jättegod. Till den serverade vi en klick turkisk yoghurt smaksatt med kardemumma och honung.

För att sprida lite av min kärlek till julpyssel till mina fina kollegor hade jag med mig ett kit med pepparkaksgubbar som var och en fick pynta och sätta i sin efterrätt. Det blev väldigt lyckat, alla engagerade sig och efterrätterna blev jättesöta.

image

image

image

image

image

image

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.