Julig drink

by jennie 0 Comments

I helgen var jag på min lillasysters möhippa, en väldigt rolig och välplanerad dag av hennes härliga kompisar. Det ska jag inte skriva mer om här men jag introducerades för en ny dryck som faktiskt var väldigt julig: Fireball, en whiskey med kanelsmak. Många på festen började spontant prata om hur de brukar fira jul när de drack detta så jag tyckte att det hade en väldigt bra effekt 🙂

fireballit_web

 

Varför inte prova det här receptet på julig chokladdrink?

40 ml Fireball
50 g mörk choklad
100 ml mjölk
100 ml vatten
1 msk socker
Vispgrädde och råsocker till garnering

Bryt chokladen i mindre bitar. Smält den tillsammans med mjölk, vatten och socker i en kastrull. Rör ut chokladen tills den smält ordentligt. Tillsätt Fireball och värm upp chokladen, men se till så att den inte kokar. Häll upp chokladen i glas eller kopp, toppa med vispad grädde och lite råsocker.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.