Vad tror ni om Selmas saga?

by jennie 2 Comments

Årets julkalender heter ju Selmas saga.

”Selmas saga” rymmer otroligt mycket julkänsla, ett sagoberättande tilltal, förhoppningsvis snö och kanske till och med en tomte. Så alla julnostalgiker lär bli nöjda, säger SVT:s programchef för barn och ungdom Johanna Gårdare.

 

liten-bild-blogg

 

Jag är hoppfull att detta kan bli en klassisk traditionell julkalender som jag älskar. Vår dotter som kommer att vara fem och ett halvt i jul satt visserligen bänkad förra året också men i år hoppas jag att vi kan titta på det här ihop och få riktigt mycket julkänsla. Det är samma skapare som Tjuvarnas jul, som är en av mina favorit julkalendrar från tidigare år. Det räcker egentligen med den här bilden för att jag ska bli pepp 🙂

 

mg_3269-988x556

 

Mer info finns t.ex. på DN.

Comments ( 2 )

  1. ReplyAnette - En fin jul
    Jag tror att den blir jättebra, jag gillade Tjuvarnas jul och tycker att julkalendern ska ha jultema. Känner mig riktigt förväntansfull faktiskt :)
  2. ReplyMin Röda Jul
    Jag tror också att den kommer va jättebra :) Tjuvarnas Jul var väldigt bra, så att det är samma skapare bådar ju gott.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.