Söt julhandduk

by jennie 0 Comments

Min fina kollega hörde av sig när hon rensade ut en lägenhet från en gammal släkting och undrade om jag ville ha tre julhanddukar hon hade hittat. Det ville jag så klart, bra med kollegor som känner en. Det var tre små handdukar. Den blå med silverstjärnor togs på grund av dess likhet med Frost genast till lekstugan. Där passar den jättebra eftersom den är så liten.

Men den här tycker jag är supersöt, den ska absolut få hänga på gästtoan i jul. Jag ska bara sy dit en hängare först.

img_1140-copy

 

Det är både en applikation och lite broderat, så gullig, liksom lagom kitchig.

img_1143

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.