Sista sensommardagen?

by jennie 0 Comments

I helgen har det troligtvis varit sista härliga sensommarvärmen. Inget juligt i sig men det känns definitivt som ett steg på vägen mot hösten. Jag och tjejerna har hängt i trädgården och plockat äpplen och plommon.

img_1165

img_1173

 

Jag provade ett nytt recept med plommonkompott som blev jättegott. Tidigare har jag mest tänkt på att man kan göra marmelad eller så, men det äter vi aldrig så det känns inte så kul. Vi äter massa plommon som dom är men vi har så mycket att det ändå blir många över. Det här kändes som ett perfekt sätt att ta vara på dem. Vi åt den ljummen med vaniljglass till efterrätt, så gott.

img_1175

 

Men nu känner jag mig färdig med det här, jag ser fram emot hösten. Jag längtar efter kyliga, krispiga mornar när jag kan ha på mig min nya supermysiga, tjocka halsduk från & Other Stories.

0247970013_1_100020

 

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.