Stor höstkrans

by jennie 0 Comments

Jag har varit i Norrköping i veckan, vilket är min nya julstad, mina föräldrar har nyligen flyttat dit och vi ska fira jul där med dem i år. Jag ser fram emot att upptäcka vad Norrköping har att erbjuda i juletider. Men än så länge njöt vi av det underbara sensommarvädret. I mysiga Knäppingsborg såg jag den här stora härliga höstkransen. 

Som ni förstår på dom små barnen längst ner var den rejält stor. Sådan gigant skulle inte passa hemma, i alla fall inte hos mig, men tyckte att den var väldigt vacker där den hängde och inspirerar mig till att göra en egen hästkrans men i en mindre modell.

Jag gillar särskilt blandningen av granris och rönnbär, det hade passat till jul också.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.