Best time of the year!

It’s the best time of the year for the family
It’s a wonderful feeling
Feel the love in the room
From the floor to the ceiling

Älskar den här tiden på året, gick genom stan igår på lunchen och började spontant nynna på “its the best time of the year for the family” 🙂

Att gå runt och leta efter jultecken i affärerna, och hitta fler och fler saker. Att man inte ligger efter än utan fortfarande har tid att göra allt juligt man har tänkt sig. Att det börjar bli höstigt, vackert och mysigt ute. Har man riktigt tur också kan man till och med hitta lite av förra årets julsaker på rea.
 

Jag gick förbi en affär och såg att de hade fått fram jul, jag gick in så klart och upptäckte då att de hade jättebra pris på inslagningspapper, alla rullar kostade 10 kr oavsett tidigare pris. Slog till på tre stycken. (Office Depot på Hötorget ifall någon är i Stockholm och vill passa på att fynda).

Kanske inte papper jag hade köpt på fullpris men jag gillar dem, barnpappret är riktigt sött och jag har många barn runt mig så det kommer säkert gå åt.

Och snart, snart, börjar resten av Sverige att förstå att det snart är jul 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.