Julen på IKEA

by jennie 0 Comments

Eftersom att jag vet att en del av mina läsare inte läser några andra julbloggar (typ mina systrar och närmaste vänner) tänkte jag sammanfatta några bra länkar till blogginlägg om julen på IKEA 2014 här.

Julen på IKEA har alltid varit lite magisk för mig, känns som att de var tidiga med att vara tidiga med julen så att säga. De år det har gått har jag besökt IKEA med mina systrar och gjort en stor grej av eventet. Därför har jag många positiva minnen från höstiga IKEA-besök. I år blir det spännande att se i vilken konstellation vi kan få till det, kommer ju troligtvis att ha en alldeles nyfödd liten bebis då…

Här kommer länkarna:
Helenes underbara jul: traditionellt från IKEA
Helenes underbara jul: en blingbling jul hos IKEA
Matildas jul: IKEA´s jul 2014
En enkel jul: Julen hos IKEA

Tycker det ser ut att finnas många fina saker i år, speciellt det mer traditionella och röda ser jag fram emot att handla lite av. Det kommer att göra sig fint i vårt nya kök.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.