Tråkigaste julpysslet

by jennie 0 Comments

Bland det tråkigaste jag vet är att sy gardiner. Jag tycker egentligen om att sy, men då gillar jag den kreativa delen, här är det ju mest stryka och mäta och sånt, urtrist. Men ibland kan det ju vara värt insatsen för det gör så stor skillnad med lite julgardiner. Jag brukar inte byta i alla fönster men i köket har vi en orange blommig gardin resten av årete och den passar inte så bra ihop med julpyntet.

img_1444

 

I år har jag köpt det här tyget som jag tänkte ha istället i köket. Jag tror att det kommer bli jättefint, gillar verkligen stilen.

img_1460

 

Så nu är det bara att skrida till verket, pust.

img_1438

 

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.