Julig VAB-dag och ny bra kavel

Idag har jag varit hemma med mina barn eftersom den yngsta är sjuk. Det har varit en så vacker dag i Stockholm med bitvis blå himmel och bitvis Bullerby-snöflingor. Snö på träd kan vara bland det juligaste jag vet. Så bitter bara att jag inte hann få upp belysningen innan all snö kom.

 

img_1490

 

I sånt här väder kan väl en helt normal människa få julkänslor. Själv drog jag på julmusik och tog fram en köpt pepparkaksdeg!

img_1523

 

Femåringen var riktigt duktig och klarade av att kavla och stansa ut pepparkakor helt själv. Jag kan rekommendera den här kaveln jag köpte på Hemtex. Den var mindre än vår andra barnkavel och rullar lättare vilket gjorde rätt stor skillnad. Kul för henne och skönt för mig som både hann baka några egna och hjälpa lillasyster lite också, som mest lekte med degen, men vad gör väl det.

img_1536

 

Mina pepparkakor ska jag nog ta och spritsa och hänga upp, men det får bli en annan dag. Nu ska jag gå och lägga mig, det finns risk för ännu en sömnlös natt med lilla sjuklingen.

Comments ( 2 )

  1. ReplyJulpussar
    Tack för kaveltipset! De flesta barnkavlar känns med som leksaker tycker jag, kul med en som är lite mer användarvänlig! Får nog bli en tur till Hemtex i helgen... :)
    • Replyjennie
      Jag köpte den bara för att vi skulle ha två och slippa bråk, istället blev det bråk om den här som båda tyckte var mycket bättre än den vi hade sen innan (som jag inte vet var vi hade köpt).

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.