Vad jag köpte på Coop

by jennie 1 Comment

Vi brukar handla på ICA (för att det ligger närmast) eller Mathem (för att det är så skönt att slippa storhandla och släpa hem). Men igår skulle jag bara stödhandla lite och åkte då till ett större Coop i närheten för att kolla ut julutbudet samtidigt. Tyvärr var det inte så mycket jag behövde. Men den här stjärnan föll jag för, enkel och lite gammaldags. Tror att den kommer få hänga i fönstret i vardagsrummet.

 

img_1616

 

Min dotter föll för det här luciatåget. Inte riktigt min stil egentligen men jag tyckte det var ovanligt sött och eftersom min dotter gillad det så mycket passar det bra att ha i lekrummet. Det kommer bli sött bland Elsafigurerna 🙂

img_1591

Comment ( 1 )

  1. ReplyCarina - Julpussar
    Luciatåget var faktiskt gulligt! Brukar inte heller gilla sånt pynt, men jag får nog hålla med din dotter där... :)

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.