Barnklappar

by jennie 0 Comments

Jag gillar att slå in barnens paket lite barnsligare än dom rätt så traditionella och bruna paket jag annars gör. Här är några exempel från tidigare år.

Häromdagen slog jag in två barnklappar. Den ena gjorde jag en snögubbe av flirtkulor på. Jag fick idén första gången från Pinterest, men har även sett det i någon av jultidningarna. Det är supersnabbt att göra (även om jag just då inte hittade min stoppnål och hade lite svårt att få igenom tråden utan den) och blir väldigt gulligt tycker jag.

 

img_1646

 

På det andra paketet gjorde jag en gran av tre vikta papper och sen klistrade jag på klistermärken från Panduro. Med lite randigt band till också blev det riktigt snyggt tycker jag. Iden har jag fått från Kreativa Karin.

img_1650

 

Här är en inzoomad bild på granen. Jag testade först med vanligt ritpapper för att få rätt förhållande på granen, sen klippte jag ut bitarna i tjockt grönt papper.

img_1652

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>