Årets trappa

by jennie 0 Comments

Förra året la jag massa tid på att leta upp den perfekta fejk-grangirlangen, den perfekta ljusslingan och hängde upp det på trappräcket i hallen. Eftersom detta är det första jag ser när jag kommer hem och också har en cental plats i huset blev det väldigt lyckat. Den enda jag inte var helt nöjd med var upphängningen. Förra året hade vi en ettåring och vi behövde kunna ha grind för trappan så det begränsade mig lite. I år har jag återanvänt girlangen och slingan men hängt upp den lite annorlunda. Jag har alltså bara snurrat istället för att hänga vågigt längst med trappräcket. Men det blev ännu lite bättre tycker jag.

img_1746

 

Mellan varje stople i trappan har jag hängt en liten röd kula, som i år dessutom får hänga kvar för lilltjejen 🙂

img_1696

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.