Sagojul

by jennie 0 Comments

I helgen har vi varit hos mina föräldrar i Norrköping. Förutom allmänt julmys har vi varit på Kolmårdens nya julsatsning sagojul.

Det var verkligen fint gjort. Vägen upp var kantad med otroligt vackra lampor och på vägen upp för backen bjöds alla på glögg.

Höjdpunkten för barnen var Bamses värld som hade fått en julskrud med massvis av lampor och pynt. Här är Lille skutts stubbe med lampor på hela taket.

Varje heltimme var det en teater, ganska söt men mer till för tvååringen än för femåringen. Efter föreställningen kunde man krama figurerna, vilket gick hem hos vår yngsta.

Mitt på torget stod den här härliga granen med massa olika lampor i.

Utöver Bamses värld fanns det en liten julmarknad. Jag var glad att vi gick dit också för den var väldigt vacker och stämningsfull, men det var inte så mycket att köpa. Sen kom man fram till Tomtens gård. Väldigt fint gjort med massa lampor.

Där kunde man träffa Tomten men det tyckte tjejerna var lite läskigt så han fick ingen kram 🙂

Men att titta på getterna var roligare.

Slutligen besökte vi trollen. Inte så juligt kanske men det var väldigt vackert gjort med både lampor och levande ljus i skogen.

På det hela är jag väldigt nöjd med besöket. Målgruppen var lite yngre än jag väntat mig och passade perfekt för våra tjejer som är 2 och 5 är. Lite konstigt med tanke på att öppettiderna är 16-20 kan jag tycka. 

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.