Julpost

Det här paketet skickade jag till min guddotter till första advent.

IMG_9217

 

Det innehöll boken Ingrid och Ivar firar jul. Min dotter och systerdotter har tyckt mycket om andra böcker om Ingrid. Det känns kul att ge bort en julbok i början av advent så att hon får läsa den under december. För en treåring kan julen lätt bli lite abstrakt, man kommer inte i detalj ihåg vad som hände förra året men man minns att det var något kul. En julig bok kan kanske göra att man förstår mer vad man ser fram emot.

ingrid_och_ivar_firar_jul-janouch_katerina-27303348-2614078595-frntl

 

När hon lyfte på boken låg det 24 paket till i lådan, hennes paketkalender. Den hoppas jag skänker henne ännu mer magi i december. Som julnörd vill jag ju gärna föra över en del av det jag tycker är så magiskt på min guddotter, även om jag vet att hennes mamma gör ett bra jobb där också 🙂

IMG_9216

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.