Inspirerad av Ernst

by jennie 2 Comments

Som flera julbloggare har märkt ligger nu alla tidigare avsnitt av Ernst Jul uppe på TV4 Play. Jag är inget stort fan av Ernst annars men som bakgrundsunderhållning när jag slår in julklappar tycker jag att det är perfekt. Allt han gör passar inte mig i smaken och matlagningsbitarna är jag inte så intresserad av, men av och till blir jag ändå riktigt inspirerad.

Som när han slog in sina julklappar i vitt papper och målade på dem för hand. Det är ett pyssel som passar mig perfekt. Jag skulle inte orka/hinna göra så på alla klappar men jag tänkte att det kan vara kul att testa på något.

Så här blev resultatet på mitt försök. Tycker att det ger en härlig känsla att det är handmålat eftersom mönstret står ut från pappret lite.

IMG_9367

Blir sugen på att prova på någon mer klapp. Kanske måla vita snöflingor på rött papper…

Comments ( 2 )

  1. ReplyMartina - Jultiden.blogg.se
    Wow, vad snyggt det blev! Om det inte vore så att jag målar som en kratta skulle jag också försöka mig på dessa, får nog istället stämpla ut små hjärtan och klistra på paketen istället :)
    • Replyjennie
      Tack! Jag är ingen mästare på att måla heller utan valde ett mönster som kändes enkelt övade lite först :-)

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.