Julklappar till barn

by jennie 1 Comment

När jag ska slå in julklappar till barn blir jag ofta lite osäker på hur jag ska slå in dem. Jag gör vanligtvis ganska traditionella paket med till exempel brunt papper vilket barn kanske tycker är lite trist. I år har jag försökt att pynta barnens paket lite mer enligt deras egen smak. Så här blev det.

Den här granen kommer från Panduro. Jag har ritat små kulor med dotterns glitterlim.

IMG_9493

 

Här har jag ritat snöflingor för hand på pappret. Etiketten har jag pysslat själv.

IMG_9488

 

Den här söta tomten har jag köpt på Leilas General Store.

IMG_9492

 

Den här snögubben är också från Panduro, jag har bara ritat ögon, näsa mun och knappar på den.

IMG_9494

 

Nu hoppas jag att barnen blir glada för både inslagningen och innehållet 🙂

Comment ( 1 )

  1. ReplyHelenes underbara jul
    Jättefina, jag tror barnen kommer älska dem. Tycker det är fint att du försöker slå in fint men ändå göra paketen glädjefyllda för barnen. Tycker personligen att det är lätt att snöa in på det där "fina" men som kanske inte är så kul för barn. Tycker du fick till en härlig lösning! Kram

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.