Julfynd på jobbet

by jennie 0 Comments

Eftersom jag snart ska gå på mammaledighet tänkte jag börja städa ur skåpen på jobbet och ta hem saker pö om pö. Jag brukar cykla så det är inte så smidigt att ta hem allt på en gång. Idag blev jag väldigt glad när jag öppnade ett skåp och fick syn på min julkopp och resterna av mitt favoritjulte!

image

Teet var så klart lite gammalt men doften när jag öppnade på locket var ändå underbar. Det är svart te med saffran och chili. Jag brukar köpa det varje advent vilket gör att jag förknippar doften väldigt mycket med jul. Och att ha en fin julmugg att avnjuta det i på jobbet gör upplevelsen mer komplett. Kollegor brukar bli lite förvånade när jag plockar fram den i slutet på november men de flesta börjar vänja sig.

Burken är jag extra förtjust i, den har jag fått av min bästa kompis för många år sen. Jag hade den länge hemma men på jobbet sticker den ut lite mer eftersom den inte drunknar bland massa annat julpynt. Vi har för övrigt inte ens adventsljusstakar på mitt jobb så man får göra så gott man kan på sin egen plats. Jag spenderar ju ändå rätt många timmar där så det är viktigt att få med lite julstämning dit.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.