Julfilmslördag

by jennie 1 Comment

Igår kväll när barnen hade somnat och min man hade satt sig framför datorn blev jag oerhört sugen på lite julmys. Det är ju inte helt lätt att få till så här i september men en sak som man ju faktiskt kan smygstarta rätt lätt med är att se en julig film. Jag tycker inte att det finns så många riktigt bra juliga filmer som är värda att se om och om igen, Grinchen kanske men annars vill jag helst se en ny film vilket det ju inte kryllar av.

Men igår sjönk jag i alla fall ner i soffan med en skål popcorn (julsnacksen får vänta lite) och 12 Dates of Christmas, en söt romantisk komedi med tillräckligt mycket julkänsla för att vara sevärd trots att de när lite seg. Historien bygger på ett julmirakel där en person får återuppleva julafton 12 gånger, typ som Måndag hela veckan, och får 12 chanser att få till den perfekta daten.

12-Dates-of-Christmas-Poster

Funkade verkligen för att komma in i julstämning, fullt med vackra julgranar, mysiga halsdukar och amerikanskt pyntade hus. Den finns på Netflix eller kolla in trailern.

12 DATES OF CHRISTMAS - ABC Family delivers the gift of holiday cheer with the world premiere of the original movie, "12 Dates of Christmas," starring Amy Smart ("Just Friends," "The Butterfly Effect") and Mark-Paul Gosselaar ("Franklin & Bash," "NYPD Blue"). The romantic comedy follows a young woman who re-lives the same first date on Christmas Eve over and over again. Will she be able to put her past behind and finally get the romantic Christmas she longs for or will she ruin her chances of love for good? "12 Dates of Christmas" is set to make its world premiere on Sunday, December 11 (8:00-10:00 PM ET/PT), during ABC Family's 12th annual "25 Days of Christmas" programming event, which will feature over 200 hours of holiday-themed entertainment for the whole family from December 1- 25. (ABC FAMILY/CHRISTOS KALOHORIDIS) MARK-PAUL GOSSELAAR, AMY SMART

12 DATES OF CHRISTMAS – ABC Family delivers the gift of holiday cheer with the world premiere of the original movie, “12 Dates of Christmas,” starring Amy Smart (“Just Friends,” “The Butterfly Effect”) and Mark-Paul Gosselaar (“Franklin & Bash,” “NYPD Blue”). The romantic comedy follows a young woman who re-lives the same first date on Christmas Eve over and over again. Will she be able to put her past behind and finally get the romantic Christmas she longs for or will she ruin her chances of love for good? “12 Dates of Christmas” is set to make its world premiere on Sunday, December 11 (8:00-10:00 PM ET/PT), during ABC Family’s 12th annual “25 Days of Christmas” programming event, which will feature over 200 hours of holiday-themed entertainment for the whole family from December 1- 25. (ABC FAMILY/CHRISTOS KALOHORIDIS)
MARK-PAUL GOSSELAAR, AMY SMART

 

Comment ( 1 )

  1. ReplyAnnie
    Jag har också sett den filmen - tyckte den var riktigt mysig:))

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.