Vaska lussekatter

by jennie 2 Comments

En omgång lussekatter räcker aldrig hemma hos oss, jag äter helst minst en lussekatt om dagen från mitten av november fram till julafton. Men sen efter julafton vill jag inte ha lussekatter alls förrän det är dags igen. Jag vill inte ens ha med dem att göra. De påminner mig bara om det sorgliga i att julen är över och att det är ett helt år kvar till nästa gång. Därför blir resterna av andra omgången liggande i frysen.

Men idag har jag äntligen tagit mig i kragen och kastat ut dem. Trista frystorkade lussebullar ligger nu i mina sopor tillsammans med några gamla semmelbullar som jag också hittade där. Slösigt men nu finns det i alla fall plats för nya som det snart börjar bli dags att baka. Åh vad jag längtar!

2015-10-11 20.54.22

Comments ( 2 )

  1. ReplyAnnie
    Trevligt att höra att det finns flera som är så lussebullstokiga som jag:)) Fast jag fortsätter att äta dem i januari - det brukar bakas någon omgång i början på det nya året! Det är såå mysigt att titta på skidor på tvn och sitta och smaska lussekatter! Det dröjer nog inte länge innan jag gör denna säsongs första riktiga omgång. Jag har ju fuskat med andra typer av lussebröd, men inte mina favoriter packade med russin...ohh det vattnas i munnen på mig!!)
    • Replyjennie
      Åh, men när får man börja? Fast efter jul klarar jag som sagt inte ens av att se dem, då får jag bara ångest över att allt det underbara är över :)

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.