Förlåt Blossa Earl Grey

by jennie 0 Comments

IMG_0132

Nu är jag halvvägs genom flaskan med årets Blossa 15 Earl Grey och måste faktiskt säga att jag har ändrat mig. När jag väl har förlåtit den för att inte vara vanlig glögg tycker jag att den är jättegod och perfekt som smygstartsglögg. Jag älskar glögg och skulle gärna dricka det varje kväll i december, men jag tycker fortfarande att det är lite för tidigt att börja med den traditionella. Men en kopp Earl Grey så här på söndagskvällen känns perfekt just nu.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.