Vad jag köpte på IKEA

Helgens shopping bjöd också på en traditionsenlig tur till IKEA för att kolla in årets julutbud. Detta fick följa med hem.

IMG_0188

Inte så mycket med andra ord. Lite obligatoriska snören och etiketter. Och en söt tomte. Min man blev förvånad och tyckte inte att jag brukar ha sådan traditionella tomtar. Men jag tyckte den var så söt och jag har en vision om att den ska stå ute som en julig Gartenzwerg. Får se hur länge den överlever med två vilda barn.

IMG_0185

Att åka till IKEA är ett väldigt tydligt jultecken för mig. Jag åker alltid ihop med en eller två systrar och det blir en tydlig start på julen. I år var vi tre vuxna och fyra barn mellan ett och fyra. Intensivt men supermysigt.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.