Vad jag köpte på Rusta

by jennie 2 Comments

Rusta är ju alltid tidiga med julsaker så dit fick det också bli en tur i helgen. Kom hem med tre gröna girlanger som jag har en vision om att pynta trappräcket med. Fortsättning följer. Och så två jultvålar, nästan för billigt tycker jag men kunde ändå inte motstå. Expediten sa att om jag använde den som duschkräm skulle jag dofta jul hela advent. Han förstod inte att det inte är ett orimligt scenario för mig 🙂

IMG_0191

Gillade verkligen pappret med dalahästar på och slog till trots att jag säkert inte kommer att tycka att kvaliteten är tillräckligt bra. Men man kanske kan klippa ut remsor av det och fästa på ett mörkrött paket. Kan bli riktigt snyggt.

IMG_0197

Comments ( 2 )

  1. Replybina
    Åh, vilket fint papper!! :)
    • Replyjennie
      Ja men visst var det

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.