Innehåll till paketkalendrar

by jennie 0 Comments

Jag ska göra två paketkalendrar i år, en till min fyraåriga dotter och en till min guddotter som är tre och ett halvt. (Spoileralert till guddotterns mamma). Jag har samlat på mig saker till kalendern under året och nu är jag nästan klar och kan börja slå in paketen.

IMG_0231

 

Från TGR har jag köpt klistermärken samt diamanter, blommor, hjärtan och jordgubbar som är självhäftande, sådant älskar min dotter. Träklubborna är också från TGR. På en rea i somras köpte jag former till Play doh som jag tänkte dela upp i flera paket. Från H&M har jag köpt hårklämmor med My Little Pony på någon rea.

 

Till min guddotter har jag delat upp större pysselkit jag köpte på Panduros rea till flera paket. Jag har också förberett genom att klippa ut formerna i förväg eftersom det kan vara lite svårt när man är drygt tre. Och för att hennes mamma inte ska behöva sitta och göra det 🙂

IMG_0236

 

Till min dotter har jag köpt en liten teservis på rea. Hon har önskat sig en sådan och jag tänker det blir bra att dela upp i flera olika paket.

IMG_0240

 

Ett antal pixi-böcker, vilket jag tycker är en så bra grej, billiga och smidiga att ta med. Jag har ofta några nya pixi-böcker i handväskan om jag ska ut och resa med barnen.

IMG_0242

 

Jag ska komplettera med chokladtomtar till helgen, en pysselbok som min dotter ska få samma dag som vi åker till mormor och morfar så hon har något att göra på den långa resan samt två prydnadstomtar som tjejerna ska få på St Nikolaus den 6 december.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.