Jag började läsa julbloggar hösten 2011 när jag var mammaledig med vårt första barn och sedan dess har jag varit sugen på att starta en egen. Mest för att bli ännu mer fullfjädrad julnörd tror jag. När jag var mammaledig med vårt andra barn hösten 2014 gjorde jag äntligen slag i saken och startade den här bloggen. De som känner mig väl vet hur mycket jag älskar julen och vad den betyder för mig, men att börja julblogga blev liksom att ta det ett steg till.

För mig, likt många andra julbloggare, är det inte julafton utan själva uppladdningen som är det viktiga. Här på bloggen blir det mycket jultecken, julpyssel (säkert en del barnanpassat), julklappar och allmänt julmys. Det blir inte så mycket bak och matlagning, men lite lussekatter och sånt kommer det förhoppningsvis att bli framöver.

Varmt välkomna!

/Jennie

Jag njuter av lite solsken på julafton, och mina små lusseungar!

Jag njuter av lite solsken på julafton, och mina små lusseungar!

Comments ( 2 )

  1. Replyjari juanto
    Hej Den höga trätomten som du hade på högtalaren, var kan man hitta en sådan? Vem är tillverkaren? Tack på förhand Jari
    • Replyjennie
      Kul att någon vill shoppa tomtar så här i vårtider. Tyvärr vet jag inte vem som har gjort dem, jag har köpt dem på Tradera. Det är möjligt att det står något under dem men de ligger långt ner i en låda just nu :-)

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.