Inramad julkänsla

by jennie 0 Comments

Igår när jag rotade runt bland mina julsaker hittade jag tre julkort som jag tycker så himla mycket om. Jag har haft dem länge men inte kommit mig för att skicka dem till någon för att de nästan är för fina. Samtidigt är det ju synd att de bara ligger i lådan. Så nu fick jag för mig att rama in dem och ställa dem på en tavellist vi har i hallen uppe.

image

Tyckte att det blev väldigt fint och diskret juligt där de står bland de andra fotona.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.