Första advent i Hamburg

by jennie 1 Comment

Jag spenderade helgen med mina två systrar på adventsweekend i Hamburg. Jag är väldigt nöjd med hela helgen och med Hamburg som julstad. När vi frågade på hotellet var det fanns julmarknader gjorde receptionisten en svepande rörelse över kartan och sa “überall”, och det stämde verkligen.

Så här glad var jag på Hamburgs största julmarknad.

image

Förutom att vi har druckit Glühwein och shoppat julklappar stötte vi på en julparad, inte ett koncept jag är helt van vid men jag gillar alla sätt att fira julen lite extra. Det var folk utklädda till stjärnor, granar, polkagrisar etc som dansade till julmusik.

image

Och så har jag suktat i fantastisk blommaffär men insett att det inte är helt smidigt att frakta hem. Men jag hade verkligen kunnat köpa allt i den här affären.

image

image

Nu är jag hemma igen och ikväll blir det att rivstarta advent hemma, jag kom hem sent igår och har inte ens tänt första ljuset än.

Comment ( 1 )

  1. ReplyAnette - En fin jul
    Åh så mysigt det ser ut. Man kan sakna en hel del av det där lite mer "extremt" juliga här i Sverige tycker jag.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.