Evighetskrans

by jennie 0 Comments

I teorin gillar jag konstgjorda girlanger och kransar som håller år efter år, men i praktiken tycker jag att det är svårt att hitta snygga. Antingen kan man lägga mycket pengar på att köpa lyxiga konstgjorda alternativ, som jag till slut gjorde till vårt trappräcke. Eller så tycker jag att sådant som är väldigt uppenbart fejk kan vara snyggt.

Den här härliga kransen i trä köpte jag i Hamburg och jag tycker att den blev så fin i fönstret. Jag tycker att det blev som ett kul alternativ till de egenpysslade lingonriskransar jag har i hemmet.

IMG_0582

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.