Årets första julpyssel

by jennie 0 Comments

Årets första julpysslel innehöll en del barnarbete. Tjejerna tyckte att det var jättekul när jag ville plocka rönnbär. De hämtade varsin stol och började hjälpa till. Jag kunde sitta i lugn och ro i solen på altanen och leveranser rakt i handen.

Jag trädde upp rönnbären på tunn ståltråd från Panduro och gjorde små kransar och hjärtan.

Jag gjorde även ett större hjärta men ståltråden var för tunn så hjärtat blir för vekt och går inte att hänga upp. Men kanske kan jag lägga det i någon julgrupp istället. Får se hur det känns när rönnbären har torkat.

Om jag hade haft en tjockare ståltråd tror jag att rönnbären hade blivit svåra att trä. Då är det nog finare med nypon som kransen jag såg på Humlalyckan i Skåne i somras. Ska kanske ut på nyponjakt i helgen, dom vi har i trädgården är mer orangea vilket inte känns lika juligt.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.