Äntligen september

by jennie 0 Comments

Idag är det första september och det känns som ett utmärkt datum att dra igång bloggen för i år. Lite senare än förra året men fortfarande mycket tidigare än alla andra börjar tänka på jul 🙂

Jag ser fram emot att följa era förberedelser i år också. Själv har jag smugit igång med pyssladet och planeringen så smått. I somras försökte jag lära mig att virka, så lite sånt pyssel ska jag försöka få till. Jag har samlat på mig pysselmaterial under året från olika reor. Och så ska vi inte till Schweiz på julen i år utan till Norrköping, vilket innebär att julklapparna inte behöver åka flygplan nedtryckta i en resväska utan kan ligga tryggt i takboxen. Det öppnar nya möjligheter för stora och framförallt extravagant inslagna klappar.

Välkomna till julsäsongen 2016!

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.