Garnpyssel

by jennie 1 Comment

Jag gillar verkligen garnpyssel, tycker att det ger så mysig känsla, både i hemmet och på paket. I sommar har jag försökt lära mig att virka vilket jag tycker är jättekul men rätt svårt. En sak jag har lärt mig göra är stjärnor, så nu massproducerar jag dessa. Här ligger en vit stjärna på blockning som jag har lärt mig är hemligheten för att få dem snygga.

Tyvärr har jag svårt att komma på vad jag ska göra med stjärnorna. Någon kanske jag kan sätta på ett paket eller hänga i granen. Men så fick jag en idé om att göra en garnkrans att sätta mina stjärnor på.

 Jag klippte ut en ring i kartong och lindade först vitt och sen lite brunt garn runt. Jag hade rätt tjockt garn i botten så det gick ganska snabbt.

IMG_1087

Sen satte jag fast en stor och två mindre stjärnor på kransen.

Jag tycker att den blev rätt fin men kanske inte så julig som jag hade hoppats. Nästa gång får jag prova med rött garn istället.

Comment ( 1 )

  1. ReplyJul i Vasa
    Jättefin!

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.