Äntligen provat Blossa 16

by jennie 0 Comments

Årets Blossa är ett av mina absoluta favoritjultecken. Det kommer rätt tidigt men är ändå så fullt av jul och tradition. Jag förbeställde direkt när man kunde men var bortrest när jag fick smset om att jag kunde hämta årets glögg – jag var iväg på min systers bröllop så det var inte alls synd om mig 😉

Men idag kunde jag äntligen hämta ut mina flaskor av Blossa kråkbär.

img_1259

 

Jag tycker att det är så himla spännande även om jag vet att jag alltid gillar vanlig glögg bäst. Men doften när jag öppnade flaskan var verkligen lovande, som vanlig glögg men lite syrligare.

img_1275

Här är årets första glögg upphälld och värmd. Vacker röd färg och härlig doft. Hade inga mandlar hemma men det hade passat bra till.

Jag gillar den här glöggen. Smakar lagom mycket vanlig glögg men mindre söt. Jag kommer definitivt att dricka mer av detta under hösten. När det väl blir advent kommer jag nog gå tillbaka till klassisk glögg dock, som alltid 🙂

Flaskan är verkligen supersnygg också, stort plus!

img_1261

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.