Vad jag köpte på IKEA

Efter att ha åkt till IKEA två helger i rad förgäves (ok, hade andra ärenden och bor väldigt nära) såg jag äntligen på deras hemsida att de hade fått fram julsakerna.

Jag och tjejerna hängde på låset kl 10 på lördag morgon. När tjejerna hade fått springa lite i backarna (en av dom viktigaste aktiviteterna på IKEA Kungens kurva enligt mina döttrar) gick vi bort till julavdelningen och japp, allt var framplockat! 

Förutom att bara allmänt insupa atmosfären fick jag med mig det här hem.

Två rullar julpapper, ett sött till barnklappar och ett vackert lite allmoge.

Det jag gillade mycket var att de hade hängt upp alla papper så att man kunde känna på dem. Jag tycker att det är mycket viktigt med kvaliteten på pappret och IKEAs är väldigt varierande. Men nu kunde jag alltså gå runt och känna på alla papper innan jag valde.

Dom här söta påsarna kommer jag att ha till adventskalendrarna. Eftersom jag gör till tre barn kan jag blanda lite samt slå in större paket och bara använda klistermärkena med datum.

Fina band är alltid bra att ha, dom här är lite stela vilket jag tycker blir snyggt när man knyter rosetter.

Gulliga filtfigurer att hänga upp, fastnade mest för dalahästen, älskar dalahästar i julpynt.

Dom här fina sakerna i trä fick också följa med hem, kanske blir det en fin girland i något fönster.

Slutligen den här ljusstaken, har sett den tidigare år (ev. ändra varianter) men inte vetat var jag skulle ha den. Men sen förra året har vi fixat ett lekrum till tjejerna och där tror jag att den kommer passa perfekt i fönstret.

Som vanligt kommer jag därifrån med mer än jag behöver, men det är alltid så roligt med den första julshoppingen 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.