Bästa julinvesteringen

by jennie 0 Comments

Det finns två saker som ger mig ångest runt jul. Det ena är att jag inte hinner göra allt juligt som jag vill, och de andra är att det aldrig är så undanplockat och fint som jag vill. När det är stökigt, vilket det oftast är hemma hos oss, syns knappt allt fint julpynt utan det ser bara ännu rörigare ut. Därför ser jag så himla mycket fram emot vår första jul med stödhjälp. Vi började med det strax innan sommaren och nu under hösten har vi haft hjälp ca fyra timmar varannan vecka. Jag lägger 1-2 timmar kvällen innan på att plocka, och när jag kommer hem på kvällen är hela huset helt rent. Magiskt! För mig är det här den bästa investeringen för julfriden. Jag slipper gå runt och ha ångest för att jag inte har städat + jag har mer tid över för julpyssel.

Här är ett exempel på hur det kan se ut hemma i vårt kök 🙂

img_1489

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.