Mitt första inlägg

by jennie 0 Comments

Hej,

Äntligen är det dags för mitt allra första inlägg i den här julbloggen, eller adventsbloggen som det mer känns som. Likt många andra julbloggare är det själva uppladdningen som är det viktiga för mig. Sedan jag började läsa julbloggar hösten 2011 när jag var mammaledig med vårt första barn har jag varit sugen på att starta en egen. Mest för att bli ännu mer fullfjädrad julnörd tror jag. De som känner mig väl vet hur mycket jag älskar julen och vad den betyder för mig, men att julblogga blir liksom att ta det ett steg till. I år kommer jag att vara mammaledig med vårt andra barn. Ingen aning om hur stressigt eller jobbigt det kommer bli. Men jag hoppas ju att jag kommer att hinna engagera mig i min favorittid av året – adventstiden – och att det kommer kännas extra roligt att kunna dela det jag gör, ser och upplever här.

Min blogg kommer att handla om väntan på julen. Det blir mycket jultecken, julpyssel (säkert en del barnanpassat), julklappar och andra tankar. Det blir inte så mycket bak och matlagning, men lite lussekatter och sånt kommer det förhoppningsvis att bli framöver.

Idag är det första september och det känns som att hösten och därmed uppladdningen inför jul drar igång på allvar!

Varmt välkomna!

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.