Mamma pysslar julig krans

by jennie 0 Comments

Jag hade hittat en idé om att göra enkla kransar som barnpyssel. En dag när jag kände för att pyssla med tjejerna satte jag igång och klippte ut kransformer ur papperstallrikar som vi målade.

Som vanligt när jag pysslar med mina barn är de lite mer kreativa än jag är. Jag gjorde exakt som beskrivningen. Målade ringen grön, klistrade på små bitar grönt silkespapper, målade små flirtkulor röda och klistrade dit, klistrade dit en röd rosett och satte slutligen fast ett band. Jätteenkelt och rätt sött tycker jag. Med större barn hade det nog varit ett roligt pyssel. Min femåring tyckte att min blev fin och “vuxning” 🙂

img_1657

 

Själv målade femåringen kransen i olika färger istället. Mycket härligare men något mindre juligt kanske 🙂

img_1663

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.