Julen på IKEA i Kungens Kurva

Om det är någon annan som har närmast till IKEA i Kungens Kurva kan jag meddela att jag fick svar från dem att julhandeln börjar fredag v. 43 där.

Så det kanske kan bli en bra första utflykt för vår lilla bebis, som är beräknad idag men inte har velat komma ut än. Men jag är oändligt tacksam för att hon väntar lite med att komma för jag har legat sjuk i lunginflammation nu i två veckor. Inget kul slut på graviditeten. Tur att jag har både bebismys och adventstider att se fram emot!

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.