Vem köper kottar?

by jennie 0 Comments

När jag var på kurs förra veckan pratade jag med en tjej om julpyssel, hon utbrast då att hon hade sett på Panduro att man kan köpa kottar, vem köper kottar?! undrade hon. Jag log lite för mig själv och tänkte att herregud, jag kan verkligen köpa både kottar och mossa. Vi har visserligen trädgård men är väldigt sällan i skogen och om jag vill ha mossa eller kottar till julpyssel och vet att jag inte kommer att åka ut i skogen i närtid har jag inga som helst problem att köpa det istället.

I veckan har jag gått och funderat över var man köper paradisäpplen, för jag ville så gärna ha det till min fina adventsljusstake, som har piggar där man kan sätta t.ex. äpplen. Därför blev jag rätt full i skratt när jag insåg att jag cyklar förbi en park där det växer just paradisäpplen. Så nu har jag faktiskt stannat till och plockat och dekorerat min ljusstake, tycker att det blev så himla fint.

img_1830

 

De är så söta, ser verkligen ut som små dockäpplen. Jag udnrar hur länge de kommer att hålla sig så fina, men ruttnar de får jag väl stanna till igen, nu vet jag ju var de växer.

img_1798

 

Och på söndag får vi äntligen tända första ljuset!

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.