Mera kransar

by jennie 0 Comments

Jag har fyllt hela uterummet med kransar, jag älskar kransar. Men jag är samtidigt lat och har ont om tid så det tar emot att lägga tid på att göra något som bara håller ett år. Därför älskar jag också andra kransar som håller år efter år. Men inte plastiga fuskkransar, utan sådana som är något helt annat.  

Den här kransen hänger på insidan av vår ytterdörr. Jag har köpt den på Tradera. Jag tycker att den är så vacker i sin enkelhet.

img_1919

På toadörren hänger den här vackra träkransen. Den är köpt i Hamburg.

img_1923

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.