Julgransdagen

by jennie 0 Comments

Igår var det vabb igen för oss. Tjejerna är inte jättesjuka men snoriga och rossliga. Man har inte roligare än man gör sig tänkte jag och bestämde mig för att utnyttja denna dag till att köpa gran. Vi bor i en söderförort till Stockholm, i närheten ligger Konditori Lyran vid Mälaren, en riktigt idyllisk miljö att köpa julgran i. Man kan fika där också men det hoppade vi över eftersom vi har lite snoriga. Men jag nöjt av miljön och den härliga utiskten och det var värt att åka lite längre för att köpa gran i den här miljön. Dessutom är det svenska ekologiska granar.

 

2016-12-15-15-02-53

 

På eftermiddagen klädde vi julgranen. Jag hade klätt mig i röda strumpbyxor och julstrumpor från Cubus dagen till ära.

2016-12-15-16-46-19

Sen är det det där med hur mycket man ska styra vad och var barnen hänger upp saker. Jag försöker att styra mina viktigaste saker men låta barnen gör en del. Som den här stjärnan är inte riktigt min favorit men min femåring älskar den och det kan jag förstår, det ser lite ut som något ur Frost. Och blir något inte helt bra brukar det gå att justera lite när de har somnat 🙂

img_2068

Och slutresultatet brukar bli väldigt bra oavsett, och julklänslan sprider sig i hela rummet!

2016-12-15-16-37-56

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.