Ny säsong – och nytt hus

by jennie 0 Comments

Ikväll sitter jag vid en tänd brasa och lyssnar på höstrusket utanför. Jag börjar långsamt längta till advent, lite senare än jag brukar faktiskt. Vilket nog beror på att det har varit en intensiv vår och sommar. Vi hittade vårt “drömhus” tidigt i våras och flyttade in första juni. Jag skriver “drömhus” för på många sätt är det verkligen vårt drömhus (läget, retro-stilen, större osv.) men skicket är minst sagt renoveringsbehov. Så utöver att packa upp flyttlådor med två barn (som nu har hunnit bli tre och sex år gamla) har vi bytt rör och rivit ut ruttna innerväggar.

Men i och med höstrusket som tydligen infann sig just idag och att de flesta rum ändå är rätt beboliga nu känner jag att jag börjar längta efter en ny säsong. Nytt hus innebär ju nya ställen att julpynta. Vi har en stor balkong, ett stort vardagsrum där en gran kommer att passa så fint. Och så har vi den här fantastiska eldstaden. Jag ser både fram emot att sitta och mysa framför den med glögg, och att pynta den.

 

Jakobs stege 8-88

 

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.