Panduropaket

by jennie 0 Comments

Att få sitt paket från Pandurorean är ju lite som lilljulafton. Det är ofta de första juliga inköpen jag gör och leder till att jag börjar fundera på hur årets julkort och julklappar ska se ut. Jag hade beställt mitt paket till butik i år och tydligen glömt bort att hämta ut det. Så kan det gå när man är hemma och ammar hela dagarna. Men idag tog jag med lilla dottern som nu är nästan två veckor till närmaste köpcenter och passade på att hämta paketet. Fördelen med att det var så länge sedan jag beställde paketet var att jag verkligen hade glömt vad jag hade beställt. Så det var jättekul att öppna och jag var riktigt nöjd med min beställning!

IMG_8989

Jag hade bland annat beställt två pysselkit som jag förhoppningsvis kan göra med dottern framöver. Men mest inspirerad blev jag över snöflingorna och den här lilla girlangen som jag har tänkt pynta julklappar med. Planen är att göra små minikransar och sätta på paketen. Fortsättning följer.

IMG_8992

Nu är bara problemet att jag inte har köpt några julklappar än så det finns inget att slå in. Det får jag försöka ändra på snart.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.