Sommarens projekt

by jennie 4 Comments

Efter en lång och varm sommar börjar det (äntligen) kännas mer som höst. Jag har börjat både köpa julklappar och pyssla så smått.

Under sommaren höll jag på med det här broderiet. Kändes kanske lite konstigt med julmönster i sommarhettan, men jag vet ju att jag har svårt att hinna med sånna större projekt i vardagen så det kändes kul att passa på.

Nu i höst har jag då tagit mig an det lite mindre projektet att förvandla broderiet till en liten brödkorg till lussekatter. Att sy är också något jag gillar mycket så det kändes mysigt att få ta fram symaskinen igen. Hade inget mönster utan mätte broderiet och gjorde en liten mall i papper att utgå ifrån.

Så här blev den färdiga korgen, lite skrynklig, men det duger bra till adventsfikat. Nu längtar jag tills det är dags att fylla den med lussekatter!

Comments ( 4 )

 1. ReplyJul hos Linda
  Den blev så fin! Jag gillar också att sy och brodera :)
  • Replyjennie
   Tack! Visst är det mysigt, jag tycker bara det är lite svårt att hitta lagom stora projekt :)
 2. ReplyJul, Strålande Jul
  Åh så fint det blev! Vad duktig du är. Älskar motivet du broderat, riktigt klassiskt och fint.
  • Replyjennie
   Tack!

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.