Botanisering bland bebisjulkläder

by jennie 5 Comments

Gick ut i förrådet idag för att kolla vilka juliga bebiskläder jag har som kan passa till nya bebisen i år. Första dottern är född i juli och lilla nu i oktober så kläderna kommer ju att vara lite stora till lilla tjejen i jul. Men de här plaggen hittade jag i alla fall som nog kommer att passa.

IMG_8995

Men det betyder att det finns utrymme för att shoppa mer. Stora tjejen får jag inte bestämma vad hon ska ha på sig längre så det gäller att passa på med lilla tjejen så länge det går. Bästa stället att fynda söta julkläder tycker jag är Tradera. Dessa plagg har jag köpt där och just nu ligger det flera söta plagg ute.

Comments ( 5 )

 1. ReplyJulpussar
  Åh, det är verkligen hur kul som helst att shoppa julkläder till de små! Lussekatterna köpte jag till dottern förrförra julen (fast som tröja då, hon var lite stor för bodys) tycker att mönstret är ljuvligt!
  • Replyjennie
   Ja, jag håller med, det är jättefint. Hittar jag en sådan tröja till stora tjejen köper jag nog den med, så får vi se om hon kan tänka sig att använda den :)
 2. Replyjohanna
  Nej men åh vad söta! Jag har inga sånna söta kläder till bebisen än, måste nog upp på tradera och titta lite jag också då. :)
 3. ReplyEmma
  Vad kommer hon ha för storlek i jul? Jag har en söt Julklänning i st 62 som du kan få mot portokostad om du vill? Kan maila dig bild om jag får din mailadress :)
  • Replyjennie
   Vad snällt, storlek 62 är nog lagom till jul. Jag skickar dig ett mail :)

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.