Var köper ni julpapper?

by jennie 8 Comments

Det börjar bli dags att köpa på sig julpapper inför paketinslagningarna. Men jag tycker att det är så svårt att hitta bra och fina papper. Jag tycker det är viktigt att det är bra kvalitet på pappret. Det måste vara tjockt, inte gå sönder i hörnen när man fraktar julklapparna och inte bli repor i mönstret när man slår in. Tidigare år har jag blivit besviken på pappret jag köpt på till exempel Panduro eller IKEA.

Så därför undrar jag om någon julbloggare har något tips på ställe där man kan köpa riktigt bra julpapper? Eller är det bara jag som stör mig på tunna papper?

Comments ( 8 )

 1. ReplyNathalie - hejtomtegubbar
  http://www.pandurohobby.se/Katalog/30-Papper-Stamplar/3060-Inslagning/306005-Presentpapper/2/260071-Presentpapper-kraftpapp-natur Den där köpte jag nu, har inte provat slå in än men den känns otroligt kraftig å rejäl! Å den kommer jag blanda med en vit/röd presentsnöre. Simpelt och snyggt :)
  • Replyjennie
   Tack för tipset, det ser verkligen rejält ut!
 2. ReplyAnette
  Tidigare handlade jag ofta julpapper på Ö & B som alltid säljer förpackningar med olika papper, snören etc till ett bra pris men jag har också tröttnat på dessa tunna papper som så lätt går sönder. Jag har börjat köpa julpapper på bokhandeln istället, det kostar lite mer men kvaltién är betydligt bättre :)
  • Replyjennie
   Tack för tipset, bokhandeln brukar jag faktiskt inte titta i, ska jag absolut göra!
 3. ReplyLisa
  Lagerhaus tycker jag brukar leverera när det gäller omslagspapper. Även Ica Maxi brukar överraska med motiv och styrka. Håller med att det är väldigt irriterande när pappret bara går sönder när man försöker göra ett paket. Annars har Panduros rullar (de som säljes styckvis) levererat bra när det gäller vanligt omslagspapper i år. Men dom verkar du ju ha försökt med.
  • Replyjennie
   Tack för tipsen! Har kanske köpt dom i flerpack på Panduro. Lagerhaus enfärgade tycker jag har varit bra men de mönstrade har varit för tunna.
 4. ReplyJulpussar
  Jag kan bara hålla med dig, tunt julklappspapper är hopplöst! Men jag har fastnat för FRAMSTÄLLA 4-pack presentpapper hos Ikea, iofs inget klassiskt julklappspapper men tjockt och stadigt att använda. http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/10250833/ Sen har jag faktiskt hittat papper av riktigt bra kvalitet på Lidl framåt jul tidigare år, lite oväntat men riktigt bra kvalitet!
  • Replyjennie
   Ja det var oväntat, får kanske ta en tur förbi närmaste Lidl.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.