Pyssel till bebisen

by jennie 1 Comment

På Pandorurean köpte jag också ett färdigt pysselkit för att göra en pepparkaksgubbe. Hade först tänkt pyssla den ihop med treåringen men insåg att det nog var lite för avancerat för henne så jag bestämde mig för att göra den själv. Tanken är att den ska bli som en mobil till bebisen att titta på i vagnen. Jag vill ju gärna få in julen överallt 🙂

IMG_8990

 

Sen kunde jag inte låta bli att modifiera gubben lite. Att bara följa en beskrivning är inte så kul tycker jag. Jag började med att sticka en liten luva till gubben istället för att använda den färdiga i filt som följde med.

IMG_9052

 

Jag ville hellre ha vita knappar och ögon än svarta för det kändes mer som en klassisk pepparkaksgubbe då. Så här blev min gubbe.

IMG_9053

 

Nu ska jag bara komma på något fiffigt sätt att fästa den i vagnen så att lilla bebisen har något fint och juligt att titta på när vi är ute och åker vagn!

IMG_9058

Comment ( 1 )

  1. Replyjohanna
    Åh vad mysigt! :D

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.