Glad Halloween

by jennie 0 Comments

Vi brukar inte fira Halloween men min familj brukar alltid ses till Allhelgona vilket i år sammanfaller. Jag och stora dottern har i alla fall fixat pumpor vilket hon tyckte var väldigt roligt.

IMG_9062

Och så har jag satt ut ljung vilket jag tycker är himla fint och höstigt. Det är andra året vi bor i hus så jag njuter fortfarande mycket av att ha en egen trädgård att ha blommor i, även om jag inte egentligen är speciellt trädgårdsintresserad.

IMG_9060

Men det bästa med Halloween måste ju ändå vara att efter den här helgen så är advent och julen nästa sak som kommer. Jag tycker att många affärer brukar ta fram mer julsakern när de kan städa bort Halloween. Och folk i allmänhet brukar också inse att advent närmar sig, inte bara vi julnördar!

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.